Advertisement

Φωτιά Στο Αλεποχώρι / Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Sto Alepoxwri Se Epifylakh Gia Anazwpyrwseis Eikones H Ka8hmerinh : Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο αλεποχώρι που ζει δύσκολες στιγμές καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τον οικισμό.

Φωτιά Στο Αλεποχώρι / Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Sto Alepoxwri Se Epifylakh Gia Anazwpyrwseis Eikones H Ka8hmerinh : Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο αλεποχώρι που ζει δύσκολες στιγμές καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τον οικισμό.. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον σχίνο, όμως οι άνεμοι την «έστειλαν» προς το αλεποχώρι. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους κατοίκους του αλεποχωρίου να εγκαταλείψουν το χωριό. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Νωρίτερα το πρωί, με εισήγηση της πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν με δικά τους μέσα και οι κάτοικοι των σπιτιών στα νότια και δυτικά του αλεποχωρίου, όπου η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη, κυρίως λόγω του καπνού.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Έως το απόγευμα η φωτιά είχει κάψει περίπου 20.000 στρέμματα δάσους.

Fwtia Ston Sxino Ekkenwnontai Oikismoi Apo Alepoxwri Mexri Megara Isxyroi Anemoi Sthn Perioxh
Fwtia Ston Sxino Ekkenwnontai Oikismoi Apo Alepoxwri Mexri Megara Isxyroi Anemoi Sthn Perioxh from www.ieidiseis.gr
Εκκενώνονται λόγω της πυρκαγιάς που έχει εξαπλωθεί προς το αλεποχώρι. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα. Η φωτιά έχει κατευθυνθεί προς το αλεποχώρι, κοντά στον οικισμό μάζι, με τις αρχές να δίνουν το πρωί της. Ειδικότερα, η κάμερα του mega βρέθηκε στο ντουράκο, έναν οικισμό που εκκενώθηκε προληπτικά, στο αλεποχώρι. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Νωρίτερα το πρωί, με εισήγηση της πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν με δικά τους μέσα και οι κάτοικοι των σπιτιών στα νότια και δυτικά του αλεποχωρίου, όπου η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη, κυρίως λόγω του καπνού.

Δύσκολες ώρες στο αλεποχώρι, αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην αττική 20 μαΐου 2021 1076

Στο αλεποχώρι, όπου συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι πυροσβέστες, για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο λουτρακίου βρίσκεται το reader.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, ενώ στη ρεματιά οι. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Δύσκολες ώρες στο αλεποχώρι, αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην αττική 20 μαΐου 2021 1076 Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής: Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Είμαι εδώ από την στιγμή κιόλας που εκδηλώθηκε η φωτιά. «το πρωί η εικόνα της φωτιάς φαινόταν καλύτερα και η κατάσταση έμοιαζε υποφερτή. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον σχίνο, όμως οι άνεμοι την «έστειλαν» προς το αλεποχώρι. Ειδικότερα, η κάμερα του mega βρέθηκε στο ντουράκο, έναν οικισμό που εκκενώθηκε προληπτικά, στο αλεποχώρι.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής: Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι:

Kybernhtiko Klimakio Sto Alepoxwri E3i Parembaseis Gia Toys Plhgentes Ertnews Gr
Kybernhtiko Klimakio Sto Alepoxwri E3i Parembaseis Gia Toys Plhgentes Ertnews Gr from www.ertnews.gr
Εκκενώνονται λόγω της πυρκαγιάς που έχει εξαπλωθεί προς το αλεποχώρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, ενώ στη ρεματιά οι. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Δυστυχώς οι άνεμοι άρχισαν να πνέουν ανεξέλεγκτα και η φωτιά αναζωπυρώθηκε», ανέφερε ο κ. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Από πλευράς του, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο αλεποχώρι, ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν δύο μέτωπα στο καλκάνι και στα παπαγιαννέικα, «τα οποία μας απασχολούν λόγω του ανάγλυφου». Η πυρκαγιά ξέσπασε στον σχίνο, όμως οι άνεμοι την «έστειλαν» προς το αλεποχώρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας.

Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι.

Δύσκολες ώρες στο αλεποχώρι, αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην αττική 20 μαΐου 2021 1076 Η φωτιά έφτασε 500 μέτρα από τη θάλασσα δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος μεγαρέων, που βρέθηκε σε ένας από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν στο αλεποχώρι. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Από πλευράς του, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο αλεποχώρι, ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν δύο μέτωπα στο καλκάνι και στα παπαγιαννέικα, «τα οποία μας απασχολούν λόγω του ανάγλυφου». Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής: Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Καίει δασική περιοχή με πεύκα και πυκνή βλάστηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, ενώ στη ρεματιά οι. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον σχίνο, όμως οι άνεμοι την «έστειλαν» προς το αλεποχώρι. Όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιώνης, η φωτιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι. Ειδικότερα, η κάμερα του mega βρέθηκε στο ντουράκο, έναν οικισμό που εκκενώθηκε προληπτικά, στο αλεποχώρι.

Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιώνης, η φωτιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Δύσκολες ώρες στο αλεποχώρι, αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην αττική 20 μαΐου 2021 1076

Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Sto Alepoxwri Se Epifylakh Gia Anazwpyrwseis Eikones H Ka8hmerinh
Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Sto Alepoxwri Se Epifylakh Gia Anazwpyrwseis Eikones H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Μιλάμε πως έχει καεί μεγάλη έκταση αναφέρει και προσθέτει: Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο αλεποχώρι που ζει δύσκολες στιγμές καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τον οικισμό. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής: Στο αλεποχώρι, όπου συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι πυροσβέστες, για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο λουτρακίου βρίσκεται το reader.gr. Η φωτιά έφτασε 500 μέτρα από τη θάλασσα δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος μεγαρέων, που βρέθηκε σε ένας από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν στο αλεποχώρι. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια.

Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Εκκενώνονται λόγω της πυρκαγιάς που έχει εξαπλωθεί προς το αλεποχώρι. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα. Η φωτιά έχει κατευθυνθεί προς το αλεποχώρι, κοντά στον οικισμό μάζι, με τις αρχές να δίνουν το πρωί της. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Νωρίτερα το πρωί, με εισήγηση της πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν με δικά τους μέσα και οι κάτοικοι των σπιτιών στα νότια και δυτικά του αλεποχωρίου, όπου η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη, κυρίως λόγω του καπνού.

Καίει δασική περιοχή με πεύκα και πυκνή βλάστηση φωτιά. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων.

Posting Komentar

0 Komentar